Coaching en begeleiding

 

De aanpak van mijn coaching is misschien wel een ongewone, want ik probeer je bewust te maken en je 'wakker' te schudden. Het zelfsturende principe vind ik hierbij van groot belang, omdat verandering alleen tot stand komt bij volledige acceptatie van jouw eigen rol. Mijn rol is die van onderzoeker en inspirator, waarbij jij bepaald welke koers we lopen.

Het traject dat ik aanbied koerst op persoonlijke gaven en talenten, kwaliteiten die aan de basis liggen van ieders succes.
Balans en plezier in jouw leven staat altijd voorop! Deze ontdekken of opnieuw ontdekken maakt dat er energie vrij komt om jouw vitaliteit volledig in te kunnen zetten voor hetgeen jij van het allergrootste belang vindt. 

Ik daag je uit om kennis te maken met jouw persoonlijke koers en deze te gaan volgen.
Durf jij deze uitdaging aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Bezieling vinden in je leven en met passie je hart volgen, vraagt om bewustwording van jouw drijfveren! 

 

Persoonlijke Coaching 

Wat ik kan bieden is luisterbereidheid. Ervaring op velerlei levensgebieden geeft mij de ruimte om met jou tot een open communicatie te komen. Daarbij vind ik het erg belangrijk om jou veiligheid te bieden, wat een open communicatie mogelijk maakt. Ik sta open voor alle facetten van het leven, zodat ik je met jouw levensvragen kan bijstaan met jouw horoscoop als instrument. Voordat we met elkaar in gesprek gaan, kan het wenselijk zijn om met elkaar kennis te maken en samen te bespreken waaraan je wilt werken of voor welk proces je persoonlijke ondersteuning wenst.

 

Opvoedcoaching

Opvoeden is de kunst verstaan om je kind een uitdagende speelruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling. In die ruimte hoeft niet ieder kind zich veilig te voelen en komen we als ouder soms in situaties terecht waar we geen raad mee weten. Dan kunnen vragen boven komen die te maken hebben met gedrag, prestaties, kwaliteiten en beperkingen.
Vragen als; 'Hoe ga ik hier mee om?' of 'Wat heb ik mijn kind te bieden?' kunnen dan vragen zijn waar je meer inzicht en helderheid in wilt krijgen. De persoonlijke horoscoop is een inzichtelijk instrument, dat ondersteuning kan bieden om een constructieve verandering in gang te zetten. 

 

"Niemand wil veranderd worden, veranderen doe je zelf!"