Even voorstellen 

 

 

Ik ben Anneke Kruis, astroloog met veel
enthousiasme en bezieling voor mijn vak.


Doordat ik de uitdagingen in mijn leven niet uit de weg ben gegaan, kijk ik daar nu met trots en tevredenheid op terug.


Levenslustig als ik ben, kwam ik in 1999 met astrologie in aanraking en het liet me niet meer los. Vanuit deze persoonlijke interesse en nieuwsgierigheid ontwikkelde zich mijn bewustwording.


In 2003 besloot ik mijn baan in het bedrijfsleven op te zeggen en de 5-jarige HBO Beroeps-opleiding tot praktijkvoerend Astroloog te gaan volgen. In juni 2008 studeerde ik af.

 

In mijn praktijk kom ik steeds meer met persoonlijke begeleiding en gezondheidsaspecten in aanraking, waardoor ik me ben gaan specialiseren in coaching vanuit de horoscoop. De persoonlijke geboorte horoscoop is hèt instrument bij uitstek voor persoonlijke inzichten.

 
Wat ik kan betekenen is het geven van inzicht en helderheid in een bewustwordingsproces en vaak wordt dit ervaren als een vorm van bevestiging. Juist die bevestiging heeft bewustwording tot resultaat en zo ontstaat een vorm van rust. Daar waar onbewuste processen bewust worden kan balans en herstel een kans krijgen.


Wat mij drijft in mijn vak als astroloog is het terugbrengen van astrologie als waardevolle informatiebron in de huidige maatschappij, op mijn invoelende manier. De huidige veranderende tijd, waarin we nu leven, is voor mij een grote uitdaging. De uitdaging die ik zoek in mijn werk heeft te maken met het benoemen en herontdekken van iemands kwaliteiten en passie. Het is nooit te laat om te worden wie je werkelijk bent!


Kortom; "Je terugbrengen bij je innerlijke kracht, degene die je bedoeld bent te zijn".