Gezondheid

 

Gezondheid is voor mij balans. Balans en evenwicht ervaren is in sommige situaties lastig. Wanneer het lichaam te lang wordt blootgesteld aan een onbalans gaat het signalen afgeven. Deze signalen zijn in mijn ogen kleine "belletjes" die gaan rinkelen, waarop wij kunnen reageren.

Ons lichaam is een zeer ingenieus- en gevoelig systeem. Een systeem, dat reageert op invloeden van buitenaf, maar ook van binnenuit. Een onbalans kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door mentale kwesties, doordat je letterlijk veel aan je hoofd hebt. Voeding kan mede oorzaak zijn van een intolerantie of onbalans in je lichaam. Onbewust kan je voedingspatroon een tekort aan waardevolle voedingsstoffen bevatten waardoor je vitaliteit afneemt. 

Gezondheid en vitaliteit gaan samen.

Vitaliteit ervaar ik als een energie, die door je lichaam stroomt en waarmee je in contact kunt komen. Intuïtie is innerlijk weten. Vertrouwen op dat innerlijke weten ervaren veel mensen als lastig, maar is zeker een uitdaging om te ontdekken.

Het innerlijk weten probeert met jou samen te werken. Het innerlijk weten gaat net zo lang door tot jij luistert. Luisteren naar je lichaam en naar wat je hart je ingeeft. Stel dat je dat contact bent kwijtgeraakt, dan kun je iedere dag opnieuw beginnen om dit te herstellen. Jezelf openen en je kwetsbaarheid durven laten zien is de kracht van het gevoel. Wat ons kan weerhouden om dit te doen is de macht en/of onmacht van het denken. Dit onbewuste proces kan bewust worden gemaakt, zodat de innerlijke worsteling jouw houding kan veranderen.
Een vernieuwende kijk helpt om los te laten.

Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen stappen leert je ontdekken, dat jouw intuïtie je grote hulpbron is. Jouw innerlijke weten is je koers in dit leven. Durf jij hierop te vertrouwen?

Hierbij kan ik behulpzaam zijn door jouw koersplan inzichtelijk te maken. Jouw horoscoop-tekening vertelt wie jij bent en welke uitdagingen je zoekt. Waar je goed in bent en waar je aan wilt werken. Kortom; Inzicht in wie jij bent en in welke omstandigheden jij je optimaal kunt ontwikkelen!

 

 

PSORIASIS

 

De huidziekte Psoriasis heb ik tijdens mijn opleiding in het afstudeerjaar astrologisch onderzocht. Dit ziektebeeld kan ik vanuit een totaal andere achtergrond verduidelijken. De holistische benadering heb ik hierbij onderzocht en bevestigt gekregen. Verhelderende inzichten over het ontstaan en het in stand houden van deze hardnekkige huidziekte kunnen worden verkregen door middel van zelfreflectie. Voor wie kan ik iets betekenen?

Voor diegene die alles al heeft geprobeerd en toe is aan een geheel andere benadering. Heb jij lef? Toon dan je bereidheid om mijn zienswijze aan te horen en deze een kans te geven. Je openen voor nieuwe inzichten met als doel; Beter in je vel!
Deze inzichten verdienen een kans en kijk zelf of jij je hierin herkent.

Niemand laat zich veranderen, want veranderen doe je zelf!

  "En de dag kwam waarop de behoefte gesloten te blijven pijnlijker werd, dan het risico om zich te openen"

Oscar Wilde

 

 

Energie behandeling

 

De energiebehandeling die ik geef werkt door op het energetische niveau naar de lagen in het lichaam waar een tekort is of waar een onbalans wordt ervaren.