Veelgestelde vragen

 

 

Vraag: Waarvoor ga je naar een astroloog?

Antwoord: Voor vragen, advies en bevestiging. Iedereen loopt soms lange of korte tijd rond met vragen waarover je graag duidelijkheid wilt of een inzicht. Het inzicht wat je krijgt is waar die vraag vandaan komt en waarom er NU de nadruk op ligt. Of je voelt je al geruime tijd niet in balans, maar niemand kan je vertellen wat er aan de hand is. Het zou goed mogelijk kunnen zijn, dat ik je inzicht kan geven waar die onbalans vandaan komt.

 

Vraag: Met welke vragen kun je naar een astroloog gaan?

Antwoord: Om meer te weten te komen over jezelf, over werk, relaties, veranderingen die er nu spelen in je leven, etc. Het kan ook zijn dat je graag iets meer te weten wilt komen, waarom bepaalde situaties steeds weer terug komen in je leven. Of waarom je steeds met dezelfde dingen wordt geconfronteerd.

 

Vraag: Kun je als astroloog de toekomst voorspellen?

Antwoord: Nee, ik kan niet de toekomst voorspellen!
Wat ik wel kan is bekijken of onderzoeken, welke veranderingen er kunnen optreden op bepaalde levensgebieden. Ik zal een voorbeeld geven; Stel er loopt een planeet, het gebied van je werk in en je merkt op je werk dat je steeds "aanvaringen" hebt, dan kun je daar best onzeker van worden. Deze planeet zorgt voor onrust en dat zit je niet lekker. Wat je van mij te horen zou kunnen krijgen is dat er mogelijk iets aan verandering toe is op je werk, of dat je gelegenheid krijgt om het op een andere manier te doen, een manier die beter bij je past. Wat er daadwerkelijk gaat veranderen weet ik niet, maar dat er wat kan veranderen dat is vaak wel goed voelbaar. Die energie is aanwezig in dat stukje van je horoscoop, dat levensgebied.

 

Vraag: Ik weet niet welk "Sterrenbeeld"(dierenriemteken) is heb!

Antwoord: Dat los ik graag voor je op!
Deze vraag hoor ik veel vaker. Ik ben een twijfelgeval, maar gelukkig bestaan er geen twijfelgevallen, ieder mens is uniek. In de bladen hanteert men veelal de standaard van de 21ste van de maand om een verandering aan te geven, maar de natuur laat zich niet vastleggen in een standaard en hiervoor hanteer ik een gradenboek (efemeride) om de stand van de zon in op te zoeken. Dus wil je graag je echte zonneteken (sterrenbeeld) weten, dan mag je gerust kontakt met me opnemen.